- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - https://www.hamisitasellen.hu -

A szolnoki EFOTT-on járt a No kamu! kiállítás

A látogatók a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaitól kaptak tájékoztatást a hamisítás hátteréről, elterjedtségéről és veszélyeiről, valamint ismerkedhettek meg a hamisítók trükkjeivel a bemutatott hamis tárgyak alapján. Különösen népszerű volt a fiatalok körében a hamisítási totó, a védjegyfelismerő játék, valamint a fiberszkóp használatával kombinált kirakós játék.

Látogatói vélemények a kiállításról:

„Nagyon jó döntés volt betérni ide. Érdekes, informatív, tanulságos kiállítás. Külön KÖSZÖNET a munkatársaknak!!!”

„Köszönjük szépen a fantasztikusan barátságos és informatív tárlatvezetést! Nagyon örülök, hogy volt lehetőségünk betekintést nyerni a hamisítás világába, igazi kuriózum volt.”

„Remek volt a játék! A munkatársak is nagyon kedvesek voltak! További sok sikert kívánok!”

„Meghökkentően érdekes és tanulságos kiállítás.”

„A kiállítás nagyon tanulságos volt. Ezek után sokan mondanak nemen a kamu márkáknak!

„Nagyon érdekes volt a kiállítás. Mostantól jobban odafigyelek arra, mire adok ki pénzt.”

„Nagyon érdekesnek találtam a kiállítást. Mostantól jobban odafigyelek, ha vásárlok. Bár előbb rutint kellene szereznem, hogy rá is ismerjek a hamis tárgyakra. Sosem gondoltam, hogy ez ennyire elterjedt, és én is az áldozatává válhatok. Nagyon kellemes időt tölthettünk el, gyorsan eltelt az idő a kellemes társasággal. Minden jót, bukjanak le a csalók!”

„Első állomásunk a fesztiválon a kamu sátor volt. Nagyon izgalmas egy óra volt. Másnap is szórakoztattak minket a kedves vámos hölgyek és urak. Köszönünk mindent. Tanulságos volt.”

„Nagyon izgalmas volt, sok minden újat megismertem és úgy érzem, hogy jobban tudok majd vásárolni. A kamion kirakásával megszenvedtem, de meglett… A logófelismerés hatalmasan jó. Köszönöm.”