- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - http://www.hamisitasellen.hu -

Megújult a HENT társszervezete, a Megfigyelőközpont weboldala is

2013-12-03 11:41

A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület novemberben megújult weboldalát követően a Szellemi Tulajdoni Jogsértések Európai Megfigyelőközpontja is újjáalakult honlappal jelentkezik december elejétől.

A Megfigyelőközpont és ezen túlmenően a teljes Belső Piaci Harmonizációs Hivatal (BPHH) megújult weboldala annak a fejlesztési folyamatnak képezi részét, ami 2012 júniusában kezdődött, miután a BPHH átvette a Megfigyelőközpont működtetését és a szellemi tulajdonjogok érvényesítésével kapcsolatos feladatok ellátását az Európai Bizottságtól.

A Megfigyelőközpont megújult weboldalával online referencia kíván lenni a szellemi tulajdonjogi témákkal és ezen belül a jogsértésekkel kapcsolatban. A weboldalon többek között jó gyakorlatokat és példákat találhatunk szellemi tulajdonjogi kérdésekben, jogérvényesítési esetek kapcsán és a hamisítás elleni fellépést illetően.

A Megfigyelőközpont megújult weboldalán megtalálhatóak:

  • a legfrissebb kutatási jelentések szellemi tulajdonjogi témában
  • eszközök és források adatbázisok a jogérvényesítő hatóságoknak
  • szellemi tulajdonjogi tájékoztató anyagok vállalkozásoknak és fogyasztóknak
  • az EU-beli tagállamok tudatosságnövelő kampányainak adatbázisa több mint 130 példával
  • teljes körű tájékoztatás a Megfigyelőközpont tevékenységéről

A Megfigyelőközpont weboldala elérhető a főoldal Megfigyelőközpont bannerén keresztül vagy az alábbi linken: https://oami.europa.eu/ohimportal/en/web/observatory/home

A Belső Piaci Harmonizációs Hivatal weboldala elérhető itt.


A cikk elérhetősége:: http://www.hamisitasellen.hu/2013/12/megujult-a-hent-tarsszervezete-a-megfigyelokozpont-weboldala-is/

Copyright © 2013 Hamisítás Elleni Nemzeti Testület