- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - http://www.hamisitasellen.hu -

JAF-HENT konferencia a szellemi tulajdonjog-sértésekről a járműiparban

2014-04-14 17:11

A Szellemi Tulajdon Világnapja alkalmából a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdon-védelmi Szakmai Egyesülete (JAF) a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület támogatásával konferenciát rendez, melynek témája az interneten elkövetett járműipari szellemi tulajdonjog-sértések és a közúti közlekedés biztonsága közötti összefüggések feltárása.

A konferenciának a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (1054 Budapest, Garibaldi u. 2.) ad otthont.

A konferencia 2014. április 23-án 9:30 órakor kezdődik. Köszöntőt mond Bendzsel Miklós, a HENT elnökhelyettese és Ballók Attila, a JAF elnökhelyettese. A konferencián előad Óberling József ezredes az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága nevében, Kovács Tamás főosztályvezető a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól, dr. Lippai Zsuzsanna jogi és compliance manager a Mercedes Benz Hungária Kft. részéről. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal részéről több előadót is meghallgathatnak majd a résztvevők:  NAV Észak-budapesti Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságáról Almási Gyula alezredes, a NAV Repülőtéri főigazgatóságáról Teleki József ezredes, főigazgató, illetve a NAV Sajtó és Kommunikációs Főosztályáról Suller Attila őrnagy, vám- és jövedéki szóvivő beszél majd a veszélyekről és lehetőségekről.

A részletes programért kattintson ide: JAF-HENT Járműipari konferencia.

A konferenciára a regisztráció folyamatos. Jelentkezni lehet a jogiosztaly@jaf.hu e-mail címen.

A konferencia sajtónyilvános. Sajtóregisztráció: dorottya.vannai@hipo.gov.hu

 

 


A cikk elérhetősége:: http://www.hamisitasellen.hu/2014/04/jaf-hent-konferencia-a-szellemi-tulajdonjog-sertesekrol-a-jarmuiparban/

Copyright © 2013 Hamisítás Elleni Nemzeti Testület