- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - https://www.hamisitasellen.hu -

Sziget 2014 Nézd a Nőt IP szemüveggel!

Mitől csinos egy hölgy? Mire kapja fel a fejét a férfi, ha szembe jön az utcán a nő? Nagy talány, melyről órákig lehetne értekezni. Sebtiben készített sátor környéki felmérésünk szerint az összhatás, a stílus és a kisugárzás számít legjobban. Bár a kérdezgetés semmi esetre sem lehet reprezentatív, csupán lelkes férfiak véleménye volt. Viszont mégis számít a véleményük, mert eljöttek pénteken délután a HIPAvilon Kft. [1] performanszára, a No Kamu! sátorba.

A No kamu! stáb egyik leghozzáértőbb férfi tagja kapta azt a nemes feladatot, hogy egy gyönyörű modell-lány asszisztálásával bemutathatja a fesztiválozóknak, mi található egy nőn. Iparjogvédelmi szakértő kollégánk Sziget-kompatibilis IP szemüvegén keresztül vizsgálva egy hölgyet megláthatjuk nemcsak a hölgy külső adottságait, de azokat a szellemitulajdon-joggal védett termékeket is, amiket hord. Itt a lehetőség tehát, hogy tüzetesen végignézzünk egy csinos hölgyet, a cipőjétől a fürdőruháján keresztül egészen a sminkjéig!

Modellünk a 20 éves divattervezői múltra visszatekintő Katti Zoób márka reprezentatív termékeit, Léber Barbara csodálatos fürdőruháit mutatja be, kiegészítőként pedig a Yamuna Natural Beauty ásványi alapanyagokból készült sminktermékeit viseli.

Várunk ma és holnap is a No kamu! sátorba a Civil szigeten, gyere és nézd a nőt IP szemüveggel!

A performansz időpontjai:
augusztus 15. péntek 16.00
augusztus 16. szombat 16.00
augusztus 17. vasárnap 16.00