- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - http://www.hamisitasellen.hu -

Ott leszünk szeptember 6-án a Közmédia napján a Millenárison!

2014-09-03 17:03

A Duna TV Novum című műsora meghívásából a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület is ott lesz szeptember 6-án a Millenárison a Közmédia napján. Látogasson ki a Kulturális műsorok színpadához 12:30-13:00 óra között és hallgassa meg a pódiumbeszélgetést, ahol a Novum műsorvezetője a HENT titkárhelyettesével, Pál Robertával fog beszélgetni!

A pódiumbeszélgetés során Pál Robertát többek között arról fogja kérdezni a műsorvezető a Kulturális műsorok színpadán, hogy mikor jött létre a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület, kik a tagjai és milyen célokat tűzött zászlajára. Szó lesz hamis tárgyakról és a szerzői jogsértések internetes világáról is és arról, hogyan vélekednek ma az emberek: érdemes-e hamisítványt venni vagy jobb ragaszkodni az eredeti termékekhez.
A pódium mellett, a Novum kiállítási területén hamis tárgyakat is megszemlélhetnek az érdeklődők. A délelőtt folyamán játékra is invitál a rendezvény: egy kvíz helyes kitöltése után értékes nyeremények várnak azokra, akiket kisorsol a műsorvezető.
A Novum az innováció, a tudomány és a technológia magazinműsora a Duna televízióban, minden szombaton reggel 9 órától látható.
A Közmédia napja egész napos programmal és exkluzív koncerttel várja a látogatókat szeptember 6-án, a Millenárison, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a televízió és rádióműsorok készítésébe, találkozhatnak a közmédia műsorvezetőivel és kipróbálhatják magukat a kamerák és mikrofonok előtt. A közmédia napjának záróeseményén, a Szimfonik Live3-on többek között fellép Kovács Kati, Lovasi András, Mező Misi és Radics Gigi is.

A Közmédia napjára a belépés ingyenes, szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!


A cikk elérhetősége:: http://www.hamisitasellen.hu/2014/09/ott-leszunk-szeptember-6-an-a-kozmedia-napjan-a-millenarison/

Copyright © 2013 Hamisítás Elleni Nemzeti Testület