- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - https://www.hamisitasellen.hu -

Hamis étrend-kiegészítő? Rengeteg van a piacon!

Mi a módja annak, hogy elkerülje ezeket?

1. Mindig számlával kell érkeznie a vásárlásnak. Ha nincs számla, már gyanakodhat.
2. Mindig megbízható webáruházból vagy üzletből szerezze be a táplálékkiegészítőt. Az ilyen webáruházak működnek már évek óta, a webáruház valóban működőképes, az árak nyíltak és a legtöbb webáruház rendelkezik a MEGBÍZHATÓ bolt vagy webáruház logójával.
3. Sose vegyen át táplálékkiegészítőt sérült csomagolással.

Hogyan tudja megkülönböztetni a hamisítványt az eredetitől?

1) Termékcímke és csomagolás

A hamisítók fő célja, hogy maximálisan profitáljanak minimális kiadással. Ezért általában alacsony minőségű termékcímkéket alkalmaznak. Nézze meg jól a csomagolást és általában kitűnik, ha valami hamisítvány vagy nem, az eredeti termékkel összehasonlítva.

2) A dobozon lévő címkék

Mindig olvassa el a csomagoláson lévő termékcímkét!

3) Lezárt csomagolófólia

Minden jó gyártó cég alkalmazza ezt a technológiát: a termékdoboz nyakán egy lezáró fólia van. Ez azért szükséges, hogy a terméket védje a párától és a levegőtől. Ha ez nincs rajta, inkább ne vegye meg a táplálékkiegészítőt.

4) Elérhető ízek

A legtöbb hamis étrend-kiegészítő kizárólag csoki vagy vanília ízesítéssel kerül a vásárlókhoz.

5) Izomzatveszteség

Ha mindent ugyanúgy végez el, mint néhány nappal ezelőtt, de most fáradtnak érzi magát, és az immunrendszere gyengül, miután alkalmazásba vette az új terméket, akkor gyanakodhat.

Természetesen akkor a legkönnyebb eladni egy hamis terméket, ha ismert márkájú dobozzal érkezik. Ekkor igazán könnyű meggyőzni mindenkit, hogy a jó márkájú, drága táplálékkiegészítőhöz olcsón jusson hozzá! Szinte az összes top márka a hamisítók célja, a Peak is ugyanebbe a körbe tartozik.