- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - https://www.hamisitasellen.hu -

Szabadulószoba a Művészetek Völgyében

Idei újdonságunk, a szabadulós szoba messziről vonzotta az érdeklődőket, amiből az ügyesebb résztvevők értékes nyereményekkel sok hasznos információval és egy életre szóló élménnyel szabadulhattak.

A fesztiválozók véleménye mellett érdemes megosztani a HENT-csapat visszatérő tagjának (Takács Zsuzsanna) élményét is:

“Nagyon jól éreztem magam, szép számmal voltak látogatók. A legnagyobb siker természetesen a szabaduló szoba volt, a kiállítást kicsik és nagyok is nagyon élvezték. A helyszín jó volt, bár kicsit el lettünk bújtatva, és függtünk az udvar programjaitól de ez nem jelentett problémát. Szóval szerintem nagyon jól sikerült, hasonlóan a korábbi évekhez képest. Nagyon nagy élmény egy ilyenen részt venni, köszönöm a lehetőséget, és nagyon szívesen mennék máskor is, ha lehetőség van rá.

Néhány bejegyzés a Vendégkönyvünkből:

“Tényleg interaktív, kreatív kiállításon jártunk! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Sokat tanultam, és remekül szórakoztam! :)” (Kinga és Dani)

“Nagyon aranyos, nyitott, kedves embereket hallgathattam erről az érdekes témáról. Örülök, hogy itt találkozhattam először szabadulós játékkal, nagyon szórakoztató. Köszönöm!” (András)

“Köszönjük, hogy rámutattak mire érdemes figyelnünk. Bár így már tudom, hogy milyen sokszor csaptak be. :(” (Éva)

“Köszönjük szépen a felvilágosítást, nagyon megdöbbentő volt! A szabadulós játék régi álmom volt és nagyon nagyon tetszett! Köszönöm az élményt.” (Panna, Viktor, Dávid, Matyi)

“Megint nagyon jól érezzük magunkat 🙂 Jó társaság, jó helyen. Reméljük jövőre is el tudunk jönni.” (Eprek)

“Életem első szabadulása volt. Nagyon élveztem. Köszönöm az élményt és a lehetőséget.” (Z.E.)

“Szuper volt a szabadulószoba! Kicsit döcögtünk az elején, de aztán egész belejöttünk. Jó volt minden!” (Kata, Jutka, Ádám, Bálint)