- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - https://www.hamisitasellen.hu -

ESEMÉNY Portfolio Smart Logistics 2018 konferencia – 2018. április 19.

Blockchain, IoT, big data, drónok, önvezető autók, telematika, kiterjesztett valóság, robotika, digitalizáció – 2050-re a világ népessége előreláthatóan meghaladja a 10 milliárd főt, a kiszállítandó áruk mennyisége megsokszorozódik, miközben az urbanizáció felgyorsulása, a rendelkezésre álló jövedelem emelkedése, az internetpenetráció és az új technológiák megjelenése mind jelentős változásokat hajtanak végre a szállítmányozás és logisztika területén.

A logisztikai szereplőknek a hagyományos versenytársak mellett szembe kell nézniük a technológiai innováció által életre hívott új piaci belépőkkel, miközben a digitalizáció előrehaladtával nemcsak az ügyféligények változnak gyökeresen, hanem minden eddiginél nagyobb figyelem összpontosul a biztonsági kihívásokra és intézkedésekre.

A villámprezentációk során a legfontosabb aktualitásokban mélyedhetnek el a résztvevők, fókuszban a technológiai újdonságokkal. Az „Árubiztonsági kihívások a felgyorsult világban” blokkban, a hamisítás veszélyeivel foglalkozó panelbeszélgetésre kapott meghívást a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület, amelyet dr. Németh Mónika titkár képviselt a konferencián.

 

A kerekasztal-beszélgetés linkje: https://www.portfolio.hu/vallalatok/logisztika/veszelyben-a-21-szazad-aranya-baljos-szamok-erkeztek.282904.html [1]