- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - http://www.hamisitasellen.hu -

RENDEZVÉNY“Tanúsító rendszerek előnyei és a hamisítás elleni küzdelem” szakmai fórum

2018-04-25 17:18

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának konferenciaterme adott otthont a HENT és annak Ipari és Kereskedelmi Szekciója, a Magyar Védjegy Egyesület közreműködésével 2018. április 24-én megrendezett szakmai fórumának és a témával kapcsolatos konzultációnak.

Az előadások többek között az alábbi témák szerepeltek: a Hotelstars Union harmonizált szállodai minősítő rendszer, és tanúsító védjegyrendszer; Magyarország GMO mentes stratégiája, és GMO mentes élelmiszerek jelölése; valamint a Tejszív védjegy család.

Mindkét panelbeszélgetés nagy érdeklődésre tartott számot, melyek keretében a bemutató előadások után a meghívott vendégek a moderátorok irányításával elmondták a témával kapcsolatos véleményüket, észrevételeiket, tapasztalataikat. Majd ezt követően lehetőség nyílt, hogy a résztvevők feltegyék kérdéseiket.

A rendezvény sikeres volt, sok hasznos információt oszthattak meg egymással a résztvevők, és jó volt együtt gondolkodni.


A cikk elérhetősége:: http://www.hamisitasellen.hu/2018/04/tanusito-rendszerek-elonyei-es-a-hamisitas-elleni-kuzdelem-szakmai-forum/

Copyright © 2013 Hamisítás Elleni Nemzeti Testület