- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - https://www.hamisitasellen.hu -

Cikk „NO KAMU” Rendhagyó osztályfőnöki óra a Sárospataki Református Kollégiuma Gimnáziumában a „Kutatók éjszakája” rendezvényén

A rendezvényen történő részvétel önkéntes volt a gyerekek részéről, és iskolaidőn kívül került megrendezésre. Ennek ellenére szép számmal akadtak érdeklődő diákok, sőt tanárok is, akik kifejezetten a HENT előadására érkeztek, amelyen főként a 10-11. osztályosok vettek részt.

A HENT előadását nagy várakozás kísérte, és nagyon interaktív előadást, inkább beszélgetést sikerült kezdeményezni velük. Az elmúlt évek során még soha nem tapasztaltunk olyat, hogy a hallgatóság közül valaki mindig jelentkezett, vagy vadul integetett, hogy kérdezni szeretne, ezért az 50 perces előadás majd 90 perces lett. Rengeteg kérdés, észrevétel érkezett, és a bemutató után is nagyon várták, hogy kérdezhessenek tanárok, diákok egyaránt.

Külön köszönetét fejezte ki az iskola igazgatója, Nagy-Baló Csaba és az igazgatóhelyettes asszony, Búzásné Nagy Gabriella a rendhagyó előadásért és már a helyszínen jelezték, hogy a szeretnék, ha a HENT az általános iskolás korosztályú diákok, azaz a „Kisrefisek” részére is megtartaná a rendhagyó osztályfőnöki órát.

Mi is reméljük, hogy lesz folytatás!