- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - http://www.hamisitasellen.hu -

HENT nyilatkozatok

2014-05-21 17:05

További HENT nyilatkozatok

HENT nyilatkozatok

Rádió riportdr. Ilku Lívia nyilatkozata a MISMED akció kapcsán

Hat szervezett bűnözői csoport felszámolása, 112 házkutatás, 48 őrizetbe vett személy és közel 35 millió egység lefoglalt gyógyszer – ez a mérlege a tavaly októberi nemzetközi razziának.

A fiatalok negyede szándékosan mellőzi a hivatalosan hozzáférhető tartalmakatAz ár csábít illegális letöltésre

A 15 és 24 év közötti fiatalok negyede használt már legalább egyszer illegális online forrást az elmúlt egy évben. Ezzel nemcsak a gyártót, de saját online adataikat is veszélyeztetve.

Akár rákot is kaphatunk egy hamis cipőtől

Hosszú távon akár májrákot is okozhat egy hamisított cipő – hívta fel a figyelmet az InfoRádió Aréna című műsorában a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) titkára. Németh Mónika szerint

Hogyan lehet megvédeni a kis- és közepes vállalkozásokat?

Erről is beszélgetett a szellemi tulajdon világnapján az M1 – Ma Reggel műsorában Tari Judit Titanilla vendégével, dr. Németh Mónika HENT titkárral.

Április 26. a szellemi tulajdon világnapja

Ez a nap a hamisított termékek veszélyeire figyelmeztet. A visszaélések több száz milliárdos nagyságrendben okoznak károkat a gazdaságban. Rádi Bernadett és Marksz András összefoglalója a Kossuth Rádió Krónika c.

Jedlik díj riport
  • 2017. március 22.
  • -

A díjakat 2017. március 13-án ünnepélyes keretek között a BMC Magyar Zenei Információs Központ és Könyvtárban adták át. A HENT Gyógyszerhamisítás elleni munkacsoportjának vezetőjével, dr. Ilku Líviával, a

Mosószerhamisítás Magyarországon – interjú a Kékfényben

A Közmédia Kékfény című műsora 2016. október 17-i adásában riport összeállítást készült egy konkrét hamisítási ügyről, és általában a téma tágabb összefüggéseiről.

A Novum műsorán: a többségnek nem kell a hamis termék!
  • 2014. november 24.
  • -

No kamu! a többségnek nem kell a hamis termék – így szól a Novum magazinműsor szlogenje a Duna televízióban. Kik és miért vásárolnak hamis termékeket? Hogyan ismerhető fel a

Hamisítás Magyarországon 2014, lakossági kutatásA Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) megbízásából a TÁRKI Társadalomkutatási Intézet Zrt. végzett felmérést.
  • 2014. október 28.
  • -

A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület az elmúlt öt évhez hasonlóan 2014-ben is ezerfős reprezentatív közvélemény-kutatás keretében vizsgálta, hogyan viszonyulnak az emberek a hamisítás jelenségéhez.

Sziget 2014Fesztiválvideó: No kamu! sátor a Szigeten
  • 2014. szeptember 4.
  • -

Háromperces kisfilm arról, milyen élményekkel gazdagította a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület a Sziget fesztivált a No kamu! programsátorral. Érdemes megnézni, jövőre pedig ismét érdemes benézni hozzánk!

Sziget 2014Fesztiválinterjú: Megdöbbent és nevel a No kamu! sátor üzenete
  • 2014. augusztus 28.
  • -

A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület 2014-ben két fesztiválon, a Művészetek Völgyében és a Sziget fesztiválon is programsátorral várta mindazokat, akik ellátogattak a rendezvényekre. Taliándörögdön a hamis tárgyak bemutatására helyezték


A cikk elérhetősége:: http://www.hamisitasellen.hu/2014/08/megdobbent-es-nevel-a-no-kamu-sator-uzenete/

Copyright © 2013 Hamisítás Elleni Nemzeti Testület