- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - https://www.hamisitasellen.hu -

Másodszorra a VOLT-on az utazó-kiállítás

2011. június 29 és július 2-a között a soproni VOLT Fesztiválon minden eddiginél többen látogattak el a No Kamu! sátorba, ahol a hamisítás hátteréről, elterjedtségéről és veszélyeiről kaptak tájékoztatást a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaitól, megtekinthették a több vitrint megtöltő kínálatot a Magyarországon lefoglalt hamis termékekből, a hamisításról szerzett tudásukat hamisítási totóval tesztelhették, védjegyfelismerő és egyéb interaktív játékokat próbálhattak ki. Nagy érdeklődés kísérte a naponta több alkalommal megtartott előadásokat is, amelyeken a Nemzeti Adó- és Vámhivatal számolt be a hamisítás elleni küzdelemben szerzett tapasztalatairól.

Fotók a kiállításról

Látogatói vélemények:

„Jó kis kiállítás, köszönjük a munkátokat, nekünk szívességet tesztek, ha elkapjátok a hamisítókat!”

„Másodszor is tanulságos!”

„Nagyon jó volt a kiállítás. De meg kellett szenvedni a stresszlabdáért! A logóhamisítás a legnagyobb favorit. Még többet ”

„Nagyon tetszett a kiállítás, bár eléggé ijesztő, hogy a hamisítványok ilyen jó minőségűek. Mostantól biztos jobban oda fogok figyelni vásárláskor. Jó, hogy vagytok! Jó munkát!”

„Nagyon hasznosnak tartottam az itt hallottakat.”

„REMEK volt minden, nagy tömeg feszt VOLT.”

„Nagyon élveztük a programokat! Bár az autó kirakással kissé megszenvedtünk. Sok érdekes infót kaptunk! Nagyon jó volt!!”

„Hát mint mondjak, nagyon érdekes, meglepő és megdöbbentő kiállítás volt. Rádöbbentett méginkább, hogy vigyázzunk arra, mit veszünk, mit eszünk, mit veszünk fel, és hogy méginkább vigyázzunk az egészségünkre. Köszönjük szépen, sikeres további munkát kívánunk!”

„A kiállítás igazán érdekes. Elképesztő, mennyi a hamisított tárgy.”

„Teljességgel hihetetlen, hogy az emberek mennyi munkát és türelmet képesek abba fektetni, hogy más embereket becsapjanak, a saját haszonszerzésük céljából. Köszönöm az értékes felvilágosítást.”