- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - https://www.hamisitasellen.hu -

Elindult a HENT megújult weboldala!

A HENT portálja [1] dinamikusabb, átláthatóbb, letisztultabb lett, multimédia-tartalommal színesedett, gazdagodott.

A weboldal folyamatosan frissülő cikkeket, híreket közöl a hamisítással és az ellene való fellépéssel kapcsolatban, tájékoztat a HENT tevékenységéről, rendezvényeiről, felméréseiről, kampányairól.

A kibővült tartalommal rendelkező weboldal a sajtónak és a szakmai partnereknek szóló híradás mellett külön menüpontokban segíti a vállalkozásokat, tanárokat, diákokat, fogyasztókat és jogalkalmazókat. A portálon segítséget, információt nyújtunk a vállalkozásoknak azzal kapcsolatban, hogyan védhetik meg szellemi tulajdonukat, hogyan előzzék meg termékeik hamisítását vagy hogyan lépjenek fel a hamisítókkal szemben, hová fordulhatnak jogsértés észlelése esetén. A fogyasztóknak jól hasznosítható tanácsokat adunk: mire kell figyelniük, hogy elkerüljék a sokszor megtévesztő hamisítványokat. A pedagógusok munkáját a szellemi tulajdonnal kapcsolatos ismeretek átadását szolgáló segédanyagokkal, tájékoztatók közzétételével támogatjuk; a diákoknak pedig közérthető módon mutatjuk be a legfontosabb tudnivalókat a szerzői jogról és a hamisítás következményeiről.

Kedves Partnerünk szavazzon Ön is ránk!A megújult portállal megpályáztuk a 2013-as Év Honlapja díjat kormányzati kategóriában!Szavazzon Ön is ránk a díj Közönségszavazás oldalán itt [2]!

Köszönjük!