- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - https://www.hamisitasellen.hu -

HENT-HIPAVILON közös stand a Construmán

A standra kilátogatóknak információt adtunk a szellemi tulajdonvédelem gyakorlati alkalmazásáról, az alkotók szellemi termékeinek megvédésére szolgáló különböző oltalmi formákról, a hamisított termékekkel kapcsolatos veszélyekről, valamint a HIPAVILON szolgáltatásai [1]ról.

A stand látogatói a legkülönbözőbb tevékenységi területek művelői közül kerültek ki: gyártó cégek képviselői éppúgy megtalálhatóak voltak közöttük, mint a tudományos kutatók. Valamennyien nagy érdeklődéssel fogadták az információkat, s közülük néhányan azóta már személyesen is felkeresték a HIAPVILON ügynökséget egy jövőbeli együttműködés reményében.

A CONSTRUMA kiállítás idén 17.100 négyzetméteren, 14 ország 510 kiállítójának részvételével zajlott 2014. április 2-6 között, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

A kiállítás tematikájában a ház megtervezésétől kezdve az otthonteremtéshez szükséges lakberendezési tárgyakig mindent egy helyen megtalálhattak az érdeklődők. A CONSTRUMA építőipari szakkiállítás mellett az OTTHONDesign lakberendezési, a CONSTRUMA KERT kerttervezési és kertépítési, a RENEO megújuló energia, valamint a LIGNO Novum fa- és asztalosipari szakkiállítások is helyet kaptak. A rendezvényhez negyven rangos szakmai program, konferencia, workshop is kapcsolódott. Az eseményt mintegy negyvenötezer látogató kereste fel a három szakmai és a két közönségnap alatt.

A RENEO Nemzetközi megújuló energia szakkiállítás a megújuló energiaforrások, az energiatárolás, az épületgépészet, a fűtés-, hűtés- és légtechnika, az épületautomatizálás, az intelligens épület és a településenergetika termék- és szolgáltatáskínálatát foglalta magában. A látogatói felmérések szerint a legnagyobb igény a megújuló energia iránt van, mind szakmai, mind a végfelhasználói oldalról, mivel a legújabb fejlesztések nyomán az ilyen beruházások megtérülési ideje már a családi otthonok szintjén is egyre rövidebb lesz, azaz költséghatékonyságuk évről évre javul.