- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - https://www.hamisitasellen.hu -

Ott leszünk szeptember 6-án a Közmédia napján a Millenárison!

A pódiumbeszélgetés során Pál Robertát többek között arról fogja kérdezni a műsorvezető a Kulturális műsorok színpadán [1], hogy mikor jött létre a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület, kik a tagjai és milyen célokat tűzött zászlajára. Szó lesz hamis tárgyakról és a szerzői jogsértések internetes világáról is és arról, hogyan vélekednek ma az emberek: érdemes-e hamisítványt venni vagy jobb ragaszkodni az eredeti termékekhez.
A pódium mellett, a Novum kiállítási területén hamis tárgyakat is megszemlélhetnek az érdeklődők. A délelőtt folyamán játékra is invitál a rendezvény: egy kvíz helyes kitöltése után értékes nyeremények várnak azokra, akiket kisorsol a műsorvezető.
A Novum [2] az innováció, a tudomány és a technológia magazinműsora a Duna televízióban, minden szombaton reggel 9 órától látható.
A Közmédia napja [3] egész napos programmal és exkluzív koncerttel várja a látogatókat szeptember 6-án, a Millenárison, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a televízió és rádióműsorok készítésébe, találkozhatnak a közmédia műsorvezetőivel és kipróbálhatják magukat a kamerák és mikrofonok előtt. A közmédia napjának záróeseményén, a Szimfonik Live3-on többek között fellép Kovács Kati, Lovasi András, Mező Misi és Radics Gigi is.

A Közmédia napjára a belépés ingyenes, szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!