- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - https://www.hamisitasellen.hu -

A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület az AUTOMOTIVE HUNGARY 2014 kiállításon járt

Közel 50 érdeklődő kereste fel a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület és HIPAVILON közös standját a rendezvény három napja alatt. A kérdések a szellemi tulajdon kezelésére, a különböző oltalmi formákra, a vállalkozók birtokában lévő szellemi vagyon felmérésére és a hamisított termékekkel kapcsolatos veszélyekre vonatkoztak.

A közép-kelet-európai régiós találkozó tematikája lefedi a járműgyártás összetett folyamatát, kezdve a tervezéstől egészen a kivitelezésig. A kiállításon a magyarországi gyártóbázissal rendelkező nagy autóipari cégek mellett bemutatkoznak a TIER1 és TIER2 beszállítóktól kezdve a kutató-fejlesztő, járműipari informatikai és csomagoló cégeken át a szállítmányozó vállalatokig a teljes beszállítói lánc résztvevői.

A rendezvényhez magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódott. A konferenciák, workshopok mellett újdonság volt a műszaki egyetemisták szakmával történő összekapcsolása érdekében indított új program, a Techtogether, amely felvonultatta a járműipar kiemelkedően tehetséges reménységeit, lehetőséget teremt fejlesztéseik, terveik megismerésére.