- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - https://www.hamisitasellen.hu -

VOLT fesztivál 2015 Szerda délben megnyitottunk!

A No kamu! sátor [1]ban mostanáig már több százan megfordultak a tikkasztó hőség ellenére is. Csapatostul érkeznek a fesztiválozók reggeli vagy ebéd után, esetleg a tűző naptól a sátor árnyékába elvonulni. A korábbi fesztiválok időjárásától eltérően idén kimondottan meleg van, de jó a hangulat, mindenki kedves, érdeklődő, nyitott, aki bejön hozzánk, kérdeznek, játszanak, sok mindent lehet csinálni nálunk, jó bejönni a sátor kreatívan berendezett közegébe, a papírbútorok és a hamisítás kapcsán kirakott infófalak körében megpihenni, totókat tölteni, Albert Einsteinnel és Jedlik Ányossal szelfizni.

A fesztiválozók meglepően nagy többsége tudja, mi az a szellemi tulajdon, a szerzői jog, a hiányzó vagy pontatlan ismereteket pedig nagyon gyorsan szívják magukba szakértő kollégáink iránymutatása alapján. Volt fiatal, aki védjegy oltalom kapcsán kért segítséget kollégánktól és elégedetten köszönte meg a sok-sok hasznos tudnivalót.

Minden fesztiválozó talál kedvére való játékot a sátorban, kitalálják, mitől hamis a ruha, megmutatják kollégáinknak márkás termékeiket, hogy megmutassák, miről ismerhető fel az eredeti és a hamis közti különbség, nekiveselkednek a cseppet sem könnyű szerzői jogi totónak és rendületlenül végigolvassák az infófalainkat, hogy hibátlan hamisítás totót tudjanak leadni a kollégáknak.

És a fesztiválnak még koránt sincs vége, sőt, most kezdődik csak a hétvége, a mai napi teltház mellett is mindenkit vár a No kamu! sátor este hatig!

Nézd meg, hogy néz ki a programsátor, milyen játékokkal várunk téged is lelkes és mindig mosolygós kollégáink körében!