- Hamisítás Elleni Nemzeti Testület - https://www.hamisitasellen.hu -

A gyógyszerhamisítás veszélyeiről is többet megtudhatnak az Élet Erő Expo online egészségkiállítás látogatói

Rendkívüli formában, online érhető el az Élet Erő Expo kiállítás 2022. május 19. és június 9. között, ahol hiteles szakemberek és sztárvendégek segítenek eligazodni az egészséget érintő legfontosabb kérdésekben. Az eseményen a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) is képviselteti magát.

Egészségünk megóvása és karbantartása életünk egyik legfontosabb feladata, a minőségi élet egyik alappillére. A rohanós hétköznapokban azonban igazi kihívás odafigyelni önmagunkra és valóban egészségtudatos életet élni. Gyakran csak akkor eszmélünk, amikor velünk vagy hozzátartozónkkal történik valami, ilyenkor kétségbeesetten tesszük fel magunknak a kérdést. „Kihez forduljak? Mit tegyek?” Az Élet Erő Expo azért jött létre, hogy legyen három hét, amikor van kihez fordulni, amikor választ kaphatunk ezekre a kérdésekre, sőt a megelőzés területén is hasznos tanácsokat kaphatunk. Az érdeklődők rendkívül széleskörűen, többek között a kardiológia, a cukorbetegség, testmozgás, túlsúly, onkológia, egészséges étkezés témaköreiben tájékozódhatnak hiteles szervezetektől, egészségügyi szolgáltatóktól, szakemberektől, a rendezvény három hete alatt, a nap 24 órájában.

Az online expón a HENT is képviselteti magát. Ilku Lívia, a testület gyógyszerhamisítás elleni munkacsoportjának vezetője rövid előadás keretében hívja fel a figyelmet a hamis gyógyszerek veszélyeire: https://youtu.be/wPxtUSvzJ9Y [1]

Ezen felül szintén ő lesz az egyik vendége a programsorozat élő műsorának, amelyet június 2-án, csütörtökön 17:00 órától lehet majd követni. További információ az esemény Facebook-oldalán. [2]

Az Élet Erő Expo kiemelt célja, hogy a lehető legtöbb ember számára legyen elérhető, így minél több embernek tudjon segítséget nyújtani. Egyszerűen, utazás nélkül, az otthonunk kényelméből, a nekünk legmegfelelőbb időpontban és ráadásul ingyenesen böngészhetünk a „több tízezer virtuális négyzetméteren” megvalósuló rendezvény programjaiból. A szervezőknek a szakmaiság mellett fontos szempont volt az is, hogy szórakoztató és közérthető módon juthasson mindenki az egészsége szempontjából releváns információkhoz. Látványos 3D standokkal, online bejárható terekkel, csütörtökönként LIVE műsorral, hasznos előadásokkal, kerekasztal beszélgetésekkel és további izgalmas programokkal, kvízjátékokkal várják a látogatókat.

Az ingyenes, online kiállítás itt érhető el: https://eleteroexpo.hu/ [3]