A VOLT fesztiválra évről évre egyre többen látogatnak el, és a színvonalasabbnál színvonalasabb fellépők mellett sokan töltik idejüket a Civil Zóna sátraiban a késő délutáni koncertek előtt. Az idei hőség ellenére is folyamatos a fesztiválozók érdeklődése a No KAMU! sátor iránt. Idén újabb és izgalmasabb feladatokkal és kihívásokkal várjuk sátrunkba az újonnan látogatókat és az állandó visszatérőket, amely az elmúlt napok tapasztalata alapján se látszik csökkenni.

A tavalyi csőgörényt idén egy nagyobb és összetettebb installációban lehet felfedező útra vinni, de a logófelismerő játék is interaktívabb lett a korábbi verzióhoz képest. Újításunk egy betonkeverő, ami egy tavalyi gyógyszerhamisítási ügy kapcsán nyert aktualitást. Miközben próbálunk beletalálni a betonkeverőbe, kollégánk elmeséli az illegális gyógyszergyártás kapcsán szerzett tapasztalatait és a hamis gyógyszer és étrend-kiegészítők szedésének következményeit.

Természetesen a kitartó és érdeklődő játékos fesztiválozók se távozhatnak üres kézzel. Idén is remek ajándékokkal készültünk, a párafújó és a kalap nyáron a legnépszerűbb kiegészítő, amiért újra és újra visszatérnek a látogatók, de a felfújható No KAMU! kalapács is elengedhetetlen parti kellék egy vérbeli koncertezőnek. A VOLT fesztivál sátorlakói esküsznek a No KAMU!-s kinyitható karabineres pohárra, de egy stresszlabda is hasznos lehet a fesztivál után hazatérőknek.