HENT díjat kapott az idei évben Kövesdi Zoltán, aki évek óta aktív támogatója a szervezetnek, s részt vesz a mindennapokban a hamisítás elleni küzdelemben. Közreműködik a hivatal osztályfőnöki óráin, amelyek célja, hogy felhívják a fiatalok figyelmét a hamis termékek veszélyeire. „Más módszerekkel kell ezt a korosztályt megszólítani, mint például egy vállalkozást, amely alapvetően profitorientált.

A diákok számára az elsődleges mondanivaló az, hogy a nem eredeti termékek veszélyesek rájuk, a környezetükre és az egészségükre”

– mondta.

Az osztályfőnöki órákra egyébként már olyan nagy az igény, hogy nem is tudnak minden iskolába ellátogatni a hivatal munkatársai. Éppen ezért kifejlesztettek egy online tananyagot a téma iránt érdeklődő pedagógusok számára, amely már elérhető a hamisitasellen.hu weboldalon keresztül.

Emellett a fesztiválokon is igen nagy az érdeklődés a HENT sátrai iránt – mondta Kövesdi Zoltán, hozzátéve, hogy az előadásokat, feladatokat itt is az interaktivitás, a játékosság jellemzi. Az idei évben is készülnek újdonsággal, megújult sátorral – mondta előzetesen a márkavédelmi ügynök. „Célunk, hogy minél több fiatal kötelezze el magát az eredeti termékek vásárlása mellett” – zárta szavait.

A cikk forrása:

http://orientpress.hu/cikk/2017-06-16_megujult-satorral-keszult-a-hent-a-volt-ra

hent-fesztivalon