A rendezvénynek a La Vida LOFT Rendezvényház ad otthont, melynek címe: 1095 Budapest, Soroksári út 48.

Vasárnap 10 órától egészen 17.30-ig várják az érdeklődőket sok izgalmas programmal, előadással!

Egy kis kedvcsináló az eseményhez:

Te milyen városban szeretnél élni? – teszi fel a kérdést a kikapcsolódok blog írója, a rendezvény fő szervezője, és megálmodója.

A képzeletbeli város, ahol sokunk szeretne élni: környezettudatos, és boldog. De mégis, mi kell ahhoz, hogy egy ilyen településen éljünk?

eco-town-logo_2

 

 

 

 

 

 

 

Mi is az Eco Town, és miért érdemes eljönnöd ide?

Ez a rendezvény nem csupán egy vásár, sokkal több: izgalmas workshopok, előadások, divatbemutatók, mesedélután színhelye.

Az első 100 vendégünk ajándék Eco táskát kap, amelybe a Jordan Hungary legújabb, környezetbarát fogkeféje kerül.

Nyitástól egy órán keresztül a HUNGARIA gondoskodik a pezsgésről, akik az esemény hivatalos Buborékbeszállítói.

3 órán keresztül Sunshine State fog felelni a zenei hangulatért: garantáltan jó kedved lesz ezektől a számoktól.

Az esemény egyik támogatója a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület, akik egy izgalmas előadást fognak tartani arról, hogy miért is fontos megbízható forrásból vásárolni ZÖLD termékeket. Vajon hamisítják-e őket, és milyen hatása van mindennek a környezetre?

A Növényvédelmi Szövetség újságait is megtalálhatjátok a helyszínen, így első kézből tájékozódhatsz az aktuális hazai helyzetről.

A felnőtt ruházati vonalon WEALL képviselteti magát, akinek termékeit megvásárolhatod, továbbá egy érdekes előadást is tart majd a tudatos tervezésről.

A Zapi gyermek, és baba kelengyéket, ruhákat fog hozni, ezen túlmenően itt láthatjátok majd elsőként a limitált szériás kollekcióját, amelyet a Kikapcsolódok blog bloggere, Viki tervezett meg közösen karöltve Anitával. Azért, hogy a gyermekek extra mosolygósak legyenek, a Zapi márka tervezője egy mesedélutánt is tart, amelynek főszereplője Tomi lesz. Kuckózzatok be vele, és hallgassátok a mesét együtt!

A Herbatherapy szuper illóolajokat fog hozni a helyszínre, amelynek hatására energetizálhatjátok, vagy nyugtathatjátok magatokat: ahogyan a hangulatotok igényli. Ráadásul izgalmas workshopot is fognak tartani a témában, így mindenképpen keressétek Őket.

A Cleanne elhozza Nektek azokat a tisztítószereket, amelyek gyermekink jövőjéért lettek megalkotva. Azért, hogy segíthessenek Benneteket elindulni a változás útján, egy izgalmas előadást is fognak tartani, amely az újrahasznosított műanyagokról fog szólni.

A MINIMAG oldal Magyarország egyik legklasszabb szülői magazinja. Azok, akik gyermekkel érkeznek, mindenképpen keressék fel Őket, hiszen két különböző workshopot is tartanak a helyszínen, ami az újrahasznosításról szól. Mindezt, természetesen ingyen: vigyétek haza, amit együtt alkottatok!

Szűcs Norbert a Kikapcsolódok fotósa, és a Norbesign tulajdonosa a helyszínen folyamatosan fotózni fog. Ráadásul privát eseményfotózásra is jelentkezhettek Nála, így akár egy meseszép díszlet előtt elkészíthetitek a legújabb családi portrétokat.

Urban Bio elhozza Nektek A fokhagymát. Lacinál beszerezhetitek azt a minőséget, amit mindig is kerestetek. Kóstoljátok meg, hogy milyen nagy különbség van egy ilyen egyszerű alapanyagnál, garantáltan nem mentek haza üres kézzel!

Yogoplay szuperizgalmas gyermekjátékokkal érkezik, ami a környezettudatos vonalat erősíti. Ha minőséget szeretnél venni, ami garantáltan fentartható, és későbbiekben -valóban- tovább tudod adni, akkor Őket okvetlenül keresd fel.

Krell Bag elhozza Nektek azokat az Eco táskákat, amelyeket magaddal vihetsz a vásárlások során. Miért tennéd műanyag zacskóba a zöldséget, gyümölcsöt, amikor teheted Krell Bagbe?

Narka Shopnál a horgolás van középpontba. Felejtsd el a műanyag kacatokat, és nézd meg, hogy milyen különleges lehetsz időtálló, igényes termékekkel!

Tersano Magyarország megváltoztatja, ahogyan a világ takarít. Tudtátok? Tavaly a Budapest Cleaning Shown megnyerték a „Legkörnyezettudatosabb takarítási innováció” díját.

Aron&Friends tudja, hogy nagyon nehéz a kisgyermekes családoknak lemondani a klassz partydekorációkról, és erre keresett megoldást. Az Ő termékeiket bátran választhatod, hiszen környezetbarát megoldást mutatnak egy olyan neves eseményre, mint kisgyermeked születésnapja.

Olive&Oliva Natural Skincare megbízható alapanyagokkal dolgozik, és kifejezetten igényes, természetes termékeket állít elő. Keresd meg, hogy mi lenne a legjobb a bőrödnek!

Pelenkaland tudja, hogy egy zöld háztartás elengedhetetlen kelléke a mosipelus. Csodáld meg ezeket a termékeket, és faggasd ki Őket, hogy miért is jobbak ezek!

Mesebőrönd elhozza Nektek a gyermeki fantáziavilágot, amely horgolt alapból, és gyurmából készül. Nézd meg Te is, hogy hol laknak ezek az édes állatkák!

Okoslégy elhozza Neked mindazt, amit egy okos, és zöld bolt tudhat. Csemegézz az újdonságok között.

Crooocus csupa horgolt lakberendezési tárgyat hoz, ami kicsiknek, és nagyoknak egyaránt aduász lehet.

B-EVmobilt keresd, ha szeretnél elektromos autóra váltani. Kérdéseidre örömmel, készségesen segítenek.

Zero Hero a tudatos webshop, ami minden igényt kielégít: lehetsz pici, vagy nagy: itt biztos megtalálod amit keresel.

Jung András izgalmas műalkotásokkal érkezik, amely a környezetvédelemre hívja fel a figyelmet. A művészeti képeket a helyszínen akár meg is vásárolhatod.

a cikk és a fotó forrása: https://kikapcsolodok.blog.hu/2019/07/15/te_milyen_varosban_szeretnel_elni?fbclid=IwAR2usGdyK5TmMGEgLflZ9-60MClQXkpEEAzFU3fQlvFjQkZEnnWiMskWoAc