Az ezévben 30. alkalommal megrendezett Művészetek Völgye fesztiválon a Kapolcs központjában levő, idén megújult Kúria szolgált helyszínül a HENT No Kamu! kiállításának és programjának.

A vírushelyzetre tekintettel a korábbi fesztiválokon megszokott interaktív programokat átalakítva, egy tágas különteremben számos gondolatébresztő, színes előadás keretében vitattuk meg a látogatókkal a szellemi alkotások, a hamisítás és a kalózkodás témáját, jelenségét, jelentőségét, hatásait és hátterét, és válaszoltuk meg a résztvevőket foglalkoztató, a HENT profiljába eső kérdéseket, emellett pedig tippeket adtunk a hamis termékek elkerülését elősegítő internetes vásárlásokhoz is.

Az érintőképernyős okostévé pedig kiváló alkalmat teremtett a csoportos Sárkánypiac játékra (https://www.hamisitasellen.hu/sarkanypiac/), ahol a feltett kérdésekre adandó válaszok kapcsán érintettük a találmányok, szabadalmak, dizájnok, logók, védjegyek és a földrajzi árujelzők témakörét is.

Az előtérben emellett több érdekes, megdöbbentő vagy vicces hamis terméket tekinthettek meg a fesztiválozók, ahol a No kamu! stábja további érdekességeket és a hamis és kalóztermékek elkerülését elősegítő tippeket osztott meg az érdeklődőkkel, akik között a gyerekektől kezdve az idősekig egyaránt megdöbbenéssel vegyes érdeklődéssel figyelték a látottakat és hallottakat.