2021-ben egy, már korábban felmerült projektünket szeretnénk a munkacsoport keretein belül megvalósítani, nevezetesen a Versenytárs utánzása valamint az Iparjogvédelmi jogok megsértése bűncselekmények esetében a szabálysértési értékhatár emelésével kapcsolatos tervezet elkészítése, ennek kapcsán egyeztetések kezdődtek az illetékes hatóság és a szakértők között.

A NAV Bűnügyi Főigazgatóságával való együttműködés elmélyítése szintén nem újkeletű, de folyamatos igényként jelentkezik. Ennek keretében tervezzük a járőrcsapatok regionális oktatását, jogérvényesítési konzultációk bevezetését a NAV illetékes igazgatóságaival, illetve negyedéves márkavédelmi oktatások tartását a NAV-nál. Várakozással tekintünk az immár hagyományosnak tekinthető jogérvényesítési konferencia elé is, az eseményre már több aktuális téma felvetésével készülünk.

Örökzöld program a Művészetek Völgye, ahol a többi munkacsoporttal közösen képviseljük a HENT-et. Reméljük, hogy emellett idén ismét bekapcsolódhatunk a már a nagy sikerrel futó NOKAMU! osztályfőnöki órákba is.