Hírek diákoknak

Szabadulószoba a Művészetek Völgyében

  • 2016. augusztus 19.
  • -

Taliándörögdön a jól bevált hamis termékek bemutatásával és szakavatott kollégák előadásával készült a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület a fesztiválozók szórakoztatására a Művészetek Völgye fesztivál keretében.

Megerősödött a hamis gyógyszerekkel szembeni védelem

Magyarországon erős a hamis gyógyszerekkel szembeni védelem nemzetközi összehasonlításban is – nyilatkozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára az MTI-nek. Rétvári Bence azt mondta, a szigorú szabályozásnak és

Hamis alkatrészeket foglaltak le

Július 26. éjszaka egy hivatalosan is autóalkatrészek forgalmazására szakosodott cég telephelyén és raktárain ütöttek rajta a vámosok. – olvasható az Ujszo.com oldalon.

Újabb fontos lépés az illegális vetőmagpiac ellen

Nagyon fontos döntésnek tartja a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, hogy a Földművelésügyi Minisztérium előírta, hogy a szántóföldi- és zöldség vetőmagok forgalmazásánál azok címkéjén a hatósági nyilvántartásra utaló

A HENT ismét a Művészetek Völgyében!

  • 2016. július 27.
  • -

A már régről ismert No Kamu! kiállításon újabb hamis tárgyakkal és izgalmas játékokkal vártuk-várjuk az érdekes programokra éhes fesztivállátogatókat!

Olvass, játssz, tudj meg mindent, ami fontos!

Írtál már blogot? Tettél már fel saját fotókat a facebook-ra? Készítettél már programot PC-re vagy okostelefonra? Vásároltál már valaha az utcán úgy, hogy tudtad, csak utánzatot veszel?

Ezen az oldalon megtudhatsz mindent, amit tudni érdemes a hamisításról és a szerzői jogról.

Figyeld az aktuális pályázatainkat és játssz velünk értékes nyereményekért!

Kövesd a No kamu! oldalt a facebook-on és a blogoszférában is!